Nyheter på KPK

KPK söker ny Produktionschef

Som produktionschef kommer du att arbeta strategiskt där du tar stort ägandeskap för ledning.  Tillsammans anföra funktioner, ansvarar för förfrågningar och planerar produktionen av inkommande order till kund. Du ansvarar för prioritering i produktionen har nära kontakter med kunder och utvecklar nya kundrelationer. Det ingår säkerställande av rätt planering, riskbedömning och kalkylering av produkter. Företaget jobbar intensivt med affärssystem Monitor.

En av utmaningarna i din roll blir att leda företaget till ett större åtagande i sina roller där de ska vara med och utveckla verksamheten. Här får du möjligheten att arbeta strategiskt med att se över möjligheter för effektivisering och processförbättring hos företaget där du fokuserar på att korta ledtider och öka produktiviteten samt se över arbetsrutinerna. Du kommer även jobbar med investeringar av maskinparken samt rekrytering av personal.


 

Nu är äntligen den nya Lagunen på plats. Nu ska allting "bara" monteras ihop, installeras på rätt sätt och kalibreras. Fler uppdateringar finns att se på vår Facebooksida.

Idag har vi haft glöggmys hela luciadagen

Denna veckan har vi fått ytterligare två nya medarbetare i Valle och Adis som vi hälsar hjärtligt välkomna! Vi hoppas ni kommer att trivas bra att arbeta tiillsammans med oss!

I januari 2018 kommer ytterligare en helt ny fräsch bäddfräs att anlända och installeras. Det blev ytterligare en Lagun denna gången också. Spanjorerna ska ombearbeta den lite grann från deras sida, så denna gången kommer intagandet genom porten gå ännu smidigare än förra gången. Vi längtar och väntar otåligt!

Nu är vi tillbaka efter semestern och vill hälsa våra nya medarbetare Andreas, Per, Hampus, Saean och Leo välkomna till oss.

Saean och Leo förstärker på svets- och plåtsidan och Andreas, Per och Hampus på bearbetningssidan.

Vi önskar er varmt välkomna till oss och hoppas ni kommer trivas! 

I år har vi semsterstängt vecka 28 till vecka 31. Trevlig semester!

Tidningen Maskinoperatören hade i sin senaste upplaga ett reportage om oss. Läs den gärna här
http://mekpoint.com/i-fokus/kpk-investerar-i-personal-och-nya-maskiner
 

Vi välkomnar vår nya medarbetare Tomas till oss. Han kommer att förstärka svets och plåtsidan. Varmt välkommen Tomas!

Nyhetsarkiv