Covid-19

Som alla andra följer vi utvecklingen av Covid-19. Idagsläget (fredag den 15/5) är vår produktion igång som vanligt, men vi tar inte emot besök som inte är absolut nödvändiga.

Kapacitet i våra 3 bäddfräsar , Plåt och svets samt målning skicka förfrågan eller kontakta oss.

Från Vecka 25 och framåt finns ledig kapacitet i våra bäddfräsar.

Vid intresse kontakta oss på order@kpkpm.se alternativt 072-23 501 50

Efter utfallsprov och tester har vi på KPK plåt och maskin tagit hem ett antal nya stora beställningar från en helt ny kund!

Redan förra året så hade vi en omsättningsökning, där ca 20% utgjordes av nya kunder, och vi är glada att se att trenden håller i sig även år 2019. 

Vi har utökat vår kapacitet genom en rad långsiktiga invensteringar, och vi har planerat att fortsätta på samma spår det kommande året.

Personalstyrkan är vår viktigaste resurs, och där är vi glada över att se en låg medelålder, vilket känns tryggt då vi vill säkra vår kompetens inför framtiden.

/ Mats Einarsson, VD
 

Nu är äntligen den nya Lagunen på plats. Nu ska allting "bara" monteras ihop, installeras på rätt sätt och kalibreras. Fler uppdateringar finns att se på vår Facebooksida.

Idag har vi haft glöggmys hela luciadagen

I januari 2018 kommer ytterligare en helt ny fräsch bäddfräs att anlända och installeras. Det blev ytterligare en Lagun denna gången också. Spanjorerna ska ombearbeta den lite grann från deras sida, så denna gången kommer intagandet genom porten gå ännu smidigare än förra gången. Vi längtar och väntar otåligt!

Nu är vi tillbaka efter semestern och vill hälsa våra nya medarbetare Andreas, Per, Hampus, Saean och Leo välkomna till oss.

Saean och Leo förstärker på svets- och plåtsidan och Andreas, Per och Hampus på bearbetningssidan.

Vi önskar er varmt välkomna till oss och hoppas ni kommer trivas! 

I år har vi semsterstängt vecka 28 till vecka 31. Trevlig semester!

Nyhetsarkiv